1e editie ‘Rommelmarkt aan de Nieuwe Streek’ op koningsdag 2017

LEEK – Afgelopen september hebben vijf enthousiastelingen de hoofden bij elkaar gestoken voor een nieuw initiatief: GKV#LeekDoet! Marja, Esther, Harrie, Marijke en Annemarie willen de kerk aan de Tolberterstraat meer op de kaart zetten.

Voor donderdag 27 april (Koningsdag) staat er een grootse Rommelmarkt gepland. Naast de verkoop van goede, tweedehands spullen zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. De kramen staan op (een gedeelte van) de parkeerplaats aan de Nieuwe Streek. Vanuit de gedachte dat activiteiten ‘samenbindend’ zijn, wordt de centrale plek van de kerk benut om meer zichtbaar en op elkaar betrokken te zijn. In samenwerking met de Handelsvereniging Leek Nietap zien we kansen om elkaar te versterken. Wees erbij op Koningsdag; kom genieten van de gezellige sfeer en neem deel aan diverse activiteiten in het centrum! Aanmelden voor een plekje op de markt is niet nodig vanwege het Amsterdamse model.

Update 12-04

Weet je wat een goed idee is op deze grijze woensdagmiddag? Ga alvast spullen verzamelen die je kunt verkopen op de vrijmarkt in het centrum van Leek! Op donderdag 27 april is het weer zover: Koningsdag.

Iedereen, maar natuurlijk vooral de kinderen, is van harte welkom in het centrum van Leek. De kerk in de Tolberterstraat organiseert op de de Nieuwe Streek (parkeerplaats achter de kerk) een enorme rommelmarkt. Hier kun je als jonge ondernemer niet terecht maar in de Tolberterstraat, De Dam en Samuel Leviestraat kan iedereen een plaatsje zoeken.

Omdat er ook winkels open gaan, willen we je wel vragen om even overleg te plegen met de winkelier als je voor de winkel gaat zitten. Je moet elkaar als ondernemer tenslotte versterken, ook al heb je een winkel voor één dag. Voor de Zeeman wordt een stuk afgezet. Hier gaan optredens plaatsvinden.

Aanmelden of betalen is niet nodig. De Handelsvereniging Leek Nietap wil samen met een fantastische ploeg vrijwilligers en in samenwerking met de GVK in de Tolbeterstraat samenwerken aan een prachtige vrijmarkt.

Wil je op de hoogte gehouden gewordenover de ontwikkelingen rond de Koningsdag, vorig jaar wat het bijvoorbeeld erg slecht weer, stuur dan een e-mail maar [email protected]. Ook op deze facebookpagina houden we je op de hoogte.

   
Back to top button