Hoofdprijs Grote Clubactie van €100.000 valt op lot van mevrouw Kalfsbeek in Zevenhuizen (Video)

Kleinzoon Julian verkocht het winnende lot aan zijn oma

Zevenhuizen – Dit jaar werd er een recordopbrengst behaalt van ruim 10,7 miljoen euro. Er gingen zo’n 350.000 lotenverkopers op pad om loten te verkopen voor hun vereniging, samen verkochte ze bijna 3,6 miljoen loten.

Julian Kalfsbeek zette zich in voor zijn vereniging v.v. Zevenhuizen, hij verkocht onder andere loten aan zijn opa en oma, zoals ieder jaar. Dit jaar verkocht hij het winnende lot aan zijn oma.

De hoofdprijs van de Grote Clubactie 2021 is gewonnen door mevrouw Kalfsbeek uit Zevenhuizen. Zij werd thuis verrast door de Grote Clubactie met een cheque t.w.v. € 100.000,-. Kleinzoon Julian verkocht het winnende lot en was daarom ook bij dit bijzondere moment aanwezig.

Hele grote verassing
De prijs kwam voor de familie Kalfsbeek als een hele grote verrassing: ‘Dat meen je niet. Dit is fantastisch!’. Ze kopen ieder jaar loten van Julian en van hun andere kleinzoons die allemaal bij voetbalvereniging Zevenhuizen sporten. ‘Je koopt een lot voor het goede doel, voor de sport.’ De voetbalclub verkocht in totaal 760 loten en haalde daarmee € 2.280,- op, waarvan 80% naar de club gaat.

Back to top button