Automobilist belandt op de kop in sloot en raakt ernstig gewond

Grijpskerk – Bij een eenzijdig ongeval op de Lageweg bij Grijpskerk is afgelopen nacht rond 1 uur een automobilist ernstig gewond geraakt.

De automobilist is waarschijnlijk op de modderige weg geslipt en daarna op de kop in de sloot terechtgekomen. Mogelijk heeft de auto er al enige tijd geleden voordat er een melding werd gedaan van het ongeval en de auto werd gevonden. De hulpdiensten, brandweer Grijpskerk, ambulance, MMT en een duikteam van de brandweer uit Groningen kwamen ter plaatse.

Nadat de automobilist uit zijn auto was gehaald en onderzocht werd door ambulancepersoneel, is hij later onder begeleiding van de MMT arts met spoed overgebracht naar het UMCG in Groningen. Een duikploeg heeft later nog gezocht naar eventuele andere inzittenden van de auto, voor zover bekend is hierbij niemand aangetroffen.

De auto is later zwaar beschadigd uit de sloot getakeld en afgesleept. Door het ongeval was de Lageweg enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Evan Kooistra

Back to top button