Westerkwartier neemt afscheid van kinderburgemeester Ilan den Haring

Westerkwartier – Na maar liefst drie jaar in functie neemt Ilan den Haring vanavond afscheid als kinderburgemeester van Westerkwartier. Dit doet hij tijdens de laatste raadsvergadering van dit jaar.

Ilan is eind 2018 benoemd door de vier toenmalige burgemeesters van de gemeenten die op 1 januari 2019 zijn gefuseerd tot de gemeente Westerkwartier. Destijds heeft hij zelf contact gezocht met de voormalige gemeente Marum om tot een kinderburgemeester te komen voor de nieuwe gemeente.

In die drie jaar heeft hij veel verschillende dingen gedaan. Zo was hij onder andere aanwezig bij de verschillende sinterklaasintochten, bij de 4 mei-herdenking en op Veteranendag. Ook heeft hij de toekomststoel aan de gemeenteraad aangeboden. Een breed palet aan activiteiten waar hij zich altijd met veel betrokkenheid voor heeft ingezet.

Dankbaar
De raadsleden bedanken Ilan voor het werk wat hij heeft gedaan voor de gemeente en de kinderen in Westerkwartier in het bijzonder. Ze wensen hem veel succes met zijn schoolcarrière en hopen in de toekomst nog van hem te mogen horen.

Back to top button