Fotomodellen gezocht die regelmatig met Qbuzz lijn 3 of 4 reizen

Leek/Groningen – Reis jij regelmatig in één van de buslijnen Q-link 3, 4, 5 of 6? Of Qliner 300, 304, 309 of 312? Dan is Qbuzz op zoek naar jou! Voor een campagne van Qbuzz en OV-bureau zijn ze namelijk op zoek naar fotomodellen.

De foto’s gebruiken ze onder andere voor social media, advertenties en de website. De fotoshoot is op dinsdag 11 januari 2022. Ben je alleen in de ochtend of middag beschikbaar? Ook dat is mogelijk, geef dat dan aan bij je aanmelding via de mail. Je ontvangt van Qbuzz een reiskostenvergoeding en ze zorgen tijdens de fotoshoot voor de lunch.

Ben jij beschikbaar en lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Mail Qbuzz dan uiterlijk woensdag 22 december via [email protected].

Graag ontvangt Qbuzz in de mail je naam, leeftijd, woonplaats, met welke buslijn je reist en een recente foto van jezelf. Na je aanmelding maken ze een selectie uit de beschikbare kandidaten. Je ontvangt in de eerste week van januari bericht.

Back to top button