Aduard wordt nog groener; leerlingen van basisschool de Adeborg planten bosjes en kruiden

Aduard – De leerlingen van basisschool de Adeborg in Aduard vonden het tijd voor nog meer bomen in Aduard.

Daarom hebben zij actie ondernomen. Door geld in te zamelen via leuke acties hebben zij een Tuiny Forest pakket kunnen kopen. IVN Natuureducatie deed daar nog eens drie pakketten bij.

En zo kon afgelopen vrijdag, in samenwerking met de gemeente, tegenover de school het Tuiny Forest aangelegd worden. Wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi hielp een handje mee en onthulde samen met de leerlingen het informatiebord.

Een Tuiny Forest is een klein bosje waar verschillende bomen en struiken in staan. Daarnaast komen er ook nog kruiden in. De leerlingen krijgen les van IVN over de natuur en Tuiny Forest. Meer informatie leest u op: www.ivn.nl/tuiny-forest.

   .
Back to top button