ProFit Leek start met open dagen na interne- en externe facelift

LEEK – ProFit, een uitdaging voor jong en oud, is het goedkoopste fitnesscentrum van Leek. Iedereen kan hier terecht voor individueel fitnessen en/of voor vele vormen van groepslessen.

ProFit Leek heeft in de vakantie een interne en externe facelift gekregen en daarom starten ze in september met open dagen van 4 t/m 15 september. Tijdens deze open dagen kunt u gratis kennis maken met onze club en kan u vrijblijvend kijken wat wij als Fitnesscentrum zoal voor u te bieden hebben. Ook kunt u in de eerste week genieten op maandag en woensdag van een super gave Paaldans demo. De tijden hiervan komen op onze facebook pagina te staan. Tijdens de open dagen kunt u gebruik maken van onze super aanbieding. Wanneer u zich in September inschrijft betaald u geen inschrijfkosten kunt u t/m 1 november gratis onbeperkt sporten. Hiermee bespaart u maar liefst € 64,90.

ProFit Leek is een jong sportcentrum dat voor iedereen toegankelijk is. De medewerkers vinden het belangrijk dat zij weten wie de sporter is en wat voor persoonlijke doelstellingen zij nastreven. Zij helpen iedereen daar graag bij om de gestelde doelen te realiseren. ProFit probeert een sfeer en gevoel te creëren waar eenieder zich snel bij thuis voelt. Alle de gediplomeerde medewerkers voorzien desgewenst de gast(en) van trainingsschema’s, trainingstips en voeding- en leefstijl advies, om zo goed mogelijk tot het door de sporter gewenste resultaat(en) te komen.

ProFit Leek is gevestigd aan de Euroweg/Valkenburgstraat 5 in Leek en is telefonisch te bereiken op 0594-857047. ProFit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 –22.00 uur, zaterdag 9.30 – 13.00 uur en zondag van 9.00 – 13.30 uur. Zie voor meer informatie www.profitleek.nl. of kijk op onze facebookpagina www.facebook.com/profitleek

   
Back to top button