Busreizen georganiseerd naar festival Shock op vrijdag 26 mei in Leek

Leek – Kickstart jouw Pinksterweekend met SHOCK op vrijdag 26 mei bij Podium Nienoord Leek! Bereid je voor op een spectaculaire avond, want op vrijdag 26 mei vindt SHOCK plaats bij Podium Nienoord Leek.

Dit evenement vormt de kickstart van het Pinksterweekend en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor fans van hardstyle en hardcore muziek. De line-up van SHOCK bestaat uit topartiesten uit de scene, waaronder de legendarische DJ Paul Elstak. Wanneer zijn set begint, start het “Leekster Power Hour” en gaan ze flink uitpakken. Ook andere artiesten zoals E-Force, Luna, Adjuzt, Jason Payne, Sins of Insanity, Twin Towers en Renqen zullen optreden.

Diverse DJ’s
Na SHOCK zal het bospodium op zaterdag, zondag en maandag gratis toegankelijk zijn voor een spectaculair Pinksterfestival met een diversiteit aan DJ’s. Dit festival vindt plaats op dezelfde locatie en biedt een geweldige gelegenheid om het Pinksterweekend te vieren.

Busreizen
Er zijn veel vragen over busreizen naar het festival, maar bezoekers hoeven zich hier geen zorgen over te maken. In samenwerking met Eleven Travel zijn er busreizen naar het festivalterrein geregeld. Mis deze editie niet en kom beuken in de bossen van Leek! Busreizen naar het festivalterrein zijn beschikbaar en kunnen geboekt worden via https://eleventravel.nl/evenementen/shock/.

𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀:
𝗘𝗮𝗿𝗹𝘆 𝗕𝗶𝗿𝗱 𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀: 10,- (uitverkocht)
𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗿 𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀: 12,50
𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁 𝗹𝗶𝗻𝗸: https://eventix.shop/qbztaqdq

   
Back to top button