Grote landelijke storing bij geldautomaten; geld opnemen of storten niet mogelijk (Update)

Landelijk – Update 19:36 uur: 21-12-2021De eerder gemelde storing is inmiddels verholpen. Geld opnemen en storten is weer mogelijk. Heeft u eerder geld opgenomen dat niet is uitgekeerd door de automaat, dan wordt dit vanzelf teruggestort. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Dinsdag sinds het eind van de middag kampt Geldmaat, de organisatie achter de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank met een grote landelijke storing.

Door een storing bij de pinautomaten van Geldmaat, heeft de organisatie tijdelijk de automaten uitgezet. Voor hoelang, is niet duidelijk. Geld opnemen en storten is hierdoor niet mogelijk.

Verbindingsproblemen
Door een netwerkstoring van de softwareleverancier in Noorwegen, geven de automaten aan verbindingsproblemen te hebben waardoor het proces wordt afgebroken.

Geldmaat schrijft op haar website; 21-12-2021 Op dit moment zijn onze geldautomaten buiten gebruik. Geld opnemen en storten is helaas niet mogelijk. Wij werken aan een oplossing. Heeft u eerder geld opgenomen dat niet is uitgekeerd door de automaat, dan wordt dit vanzelf teruggestort.

Back to top button