Zorgkrant ‘Eigen kracht, Westerkracht’ deze week op de mat in de gemeente

Westerkwartier – Deze week ontvangen alle inwoners van de gemeente Westerkwartier een zorgkrant die de naam Westerkracht heeft gekregen.

Hierin biedt gemeente Westerkwartier samen met Sociaal Werk de Schans een overzicht van activiteiten en organisaties, met wie ze samenwerken en die u een steuntje in de rug kunnen bieden als u dat nodig heeft.

De gemeente Westerkwartier wil u als inwoner de best passende ondersteuning bieden. Uw behoefte en uw kracht of die van uw familie, vrienden of dorpsgenoten is voor de gemeente daarbij het vertrekpunt. Ze onderzoeken met u wat u zelf kunt doen en wat uw omgeving voor u kan betekenen. Samen met de gemeente gaat u op zoek naar de beste oplossing, dicht bij u in de buurt.

Back to top button