Gratis scootmobieltraining in Leek

LEEK – Op woensdag 31 augustus wordt er een scootmobieltraining georganiseerd door Stichting Bevordering Verkeerseducatie. De training begint om 13:30 uur tot 16:30 uur. Inloop is mogelijk vanaf 13:15 uur. De locatie van de training is bij Vredewold, Pulvertorenstraat 1 in Leek.

Tijdens deze drie uur durende training wordt de verkeerstheorie, toegespitst op de scootmobiel behandeld en een praktijkrit door Leek om verkeerssituaties te oefenen. Ook is er een behendigheidsparcours. Doel van de training is dat u zelfverzekerd en met vertrouwen kan deelnemen aan het verkeer.

Aanmelden tot 17 augustus
Dankzij financiële bijdrage van Verkeerswijzer Groningen kunt u kosteloos deelnemen aan de scootmobieltraining. Voor de training zijn maximaal 27 plaatsen beschikbaar. Opgave is mogelijk tot 17 augustus 2016. Voor nadere informatie en opgave kunt u terecht bij de Stichting Bevordering Verkeerseducatie, [email protected], telefoonnummer 0512 543 476.

Verkeerseducatie activiteiten
Verkeerswijzer Groningen is een initiatief van het Verkeer- en Vervoerberaad Groningen (VVB). In het VVB zetten overheden en hun partners in Groningen zich onder meer in voor verbetering van de verkeersveiligheid. U kunt aan bijna alle activiteiten kosteloos deelnemen.” Op de website ‘verkeerswijzergroningen.nl’ vindt u informatie en wordt u wijzer in het verkeer. Ook kunt u zich voor verkeerseducatie activiteiten aanmelden.

   
Back to top button