Veel gelezen

Forse aanrijding op de A7 bij Lettelbert; Tesla botst frontaal tegen vangrail (Video)

Lettelbert – Op de A7 van Drachten naar Groningen is op Eerste Kerstdag rond 11:45 uur een automobilist met zijn Tesla frontaal tegen de vangrail gebotst.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van Lettelbert. Politie, brandweer en ambulance spoedde zich naar de ongevalslocatie om hulp te verlenen. Het personeel van de ambulance heeft een gewonde vervoerd naar het ziekenhuis. Wat de ernst van de verwondingen zijn en de oorzaak van de frontale botsing is niet bekend.

Rijstroken afgesloten
Het verkeer kon tijdens de afhandeling via de vluchtstrook passeren. Wel ontstond er door de afsluiting van de twee rijstroken een file richting de stad. Berger Poort uit Hoogkerk heeft de zwaar beschadigde Tesla geborgen. Rijkswaterstaat zorgt samen met een aannemer voor de reparatie van de zwaar beschadigde vangrail.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl & Jelte Haumersen

Back to top button