Massakamp schaakclub Leek – Roden online gepland

Leek/Roden – Schakers zijn in de gelukkige omstandigheden dat i.p.v. fysiek schaken, online als alternatief kan dienen. De traditionele Massakamp in de Kerstvakantie tussen en het 75-jarige Leek het 60-jarige Roden is dit jaar voor het eerst een onlinewedstrijd.

Het derde onlinetoernooi van Leek werd weer gewonnen door Gert-Jan Ris.  Kees Praagman wist weliswaar Gert-Jan te verslaan, maar verloor zelf van Marijn Swemmer en Frans Huisman. Tegen Frans had Kees pech dat zijn toren slechts 1 i.p.v. 5 zetten vooruit wilde.  Marijn Swemmer had een goede eindsprint, in de 2de ronde werd hij door Pieter Doller verslagen. Pieter viel buiten de prijzen doordat hij zich in de laatste ronde liet verrassen door Tijmen Hofstra, in een betere stelling werd zette Tijmen hem pardoes mat.

Eindstand: 1. Gert-Jan Ris 5,5 punten, 2. Kees Praagman 5 punten, 3. Marijn Swemmer 5 punten.

   .
Back to top button