Ambulancezorg Groningen schenkt kerstpakketten waarde aan Camping Polemonium

Opende – Dit jaar heeft Ambulancezorg Groningen haar kerstpakketten waarde omgezet in een gift. Hiermee willen ze een goed doel steunen in de regio.

Woensdagmorgen kwam er plots een knalgele ambulance van ambulancepost Niebert het terrein oprijden van Camping Polemonium in Opende. Een camping voor gezinnen met weinig geld. Eigenaar Appie Wijma was blij verrast toen hij zag dat zijn oud buurman en zijn vrouwelijke collega uitstapten.

Ambulancezorg Groningen had besloten de gift te schenken aan de camping. Appie; ‘We willen het geldbedrag gebruiken voor het aanleggen van midgetgolfbaan. Dit is iets wat we erg graag willen hebben. Hiermee kunnen we het speelveld uitbreiden. Heel veel dank voor Ambulancezorg Groningen’

Appie vervolgt; ‘Ohja als de baan klaar is nodig ik jullie uit voor een spelletje midgetgolf. Wij wensen alle hulpverleners  een veilige jaarwisseling. En dat ze jullie behandelen als broeders en zusters. Dat zijn jullie waard!’

Foto’s: Camping Polemonium

Back to top button