Veel gelezen

Tolberters onthullen ‘Anne-Heerke Plein’ midden in centrum Tolbert

Tolbert – Vrijdagavond tijdens Oudejaarsavond heeft een groepje ‘Tolberter Vrienden’ nabij het parkeerterrein van de Poiesz een straatnaambord met hierop de naam ‘Anne-Heerk Plein’ geplaatst en onthuld.

Het is inmiddels een jaar geleden dat de markante en actieve ondernemer Anne-Heerke plots overleed in de nacht van 26 op 27 december. Al ruim 25 jaar runde hij samen met zijn echtgenote Corry de kleding speciaalzaak aan de Hoofdstraat in Tolbert.

Eerbetoon
Aldus de Tolberter Vrienden; “Anne-Heerke heeft dit echt verdiend. Hij heeft zoveel betekend voor het dorp en mede dankzij hem staat hier nu een nieuwe Poiesz. We wilden daarom dit eerbetoon voor hem realiseren zodat hij nooit vergeten wordt.”

Onthulling
Het was voor Corry en de kleinkinderen een verrassing, ze werden vrijdagavond om kwart over zeven opgehaald waarna ze bij de parkeerplaats opgevangen werden. Hier is door kleinkinderen Anne en Senna het bord onthuld wat gevolgd werd door knallend vuurwerk en een aantal tranen met daarbij de woorden ‘dit is fantastisch’.

Foto’s: Jelte Haumersen & Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Back to top button