Stremmingen in verband met de Pinksterviering in Leek

Leek- In verband met de Pinksterviering in Leek zijn de volgende straten gestremd. Deze stremmingen zijn nodig vanwege de veiligheid van voetgangers en de kersmisattracties en tenten op de openbare weg.

De Tip
Het kermisterrein bevindt zich in de Nieuwe Streek te Leek. De Tip is afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf woensdag 1 juni om 09:00 uur t/m dinsdag 7 juni tot 12:00 uur.

De Dam
De Dam is afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf vrijdag 3 juni om 21:00 uur t/m zaterdag 4 juni tot 05:00 uur en vanaf zaterdag 4 juni om 17:00 uur t/m maandag 6 juni tot 04:00 uur.

Pinkstermarkt
Op maandag 6 juni, 2e Pinksterdag is het gehele centrum van Leek afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid dmv verkeersborden en verkeersregelaars.

Het marktterrein is gelegen in het centrum van Leek en bestrijkt het Boveneind, vanaf de Dam tot aan de Van Panhuys-laan, de Samuël Leviestraat (incl. het parkeerterrein bij winkelcentrum De Hulst), de Oosterheerdtstraat, de parkeerplaats voor de Rabobank, de Tolberterstraat vanaf de Rabobank tot ’t Piepke, de Bosweg, De Dam, de Schreiershoek en De Tip.

In verband met de opbouw van de markt is parkeren van auto’s met ingang van 05.00 uur op die dag in dit gebied niet toegestaan.

Parkeren kan op het evenemententerrein, wat middels bebording wordt aangegeven. Vanaf hier zijn alle evenementen lopend te bereiken.

   
Back to top button