Forse botsing tussen twee auto’s op de Auwemalaan in Leek

Leek – Donderdagmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst nabij de Auwemalaan in Leek. Hierbij is forse schade ontstaan aan beide voertuigen maar zijn de inzittenden gelukkig niet gewond geraakt.

Door de aanrijding kwam een van de auto’s bijna in een sloot terecht en kwam de andere op de rijbaan tot stilstand. Het verkeer werd door omstanders langs het ongeval gedirigeerd, omdat de komst van de politie enige tijd op zich liet wachten.

Een later ter plaatse gekomen ambulance heeft de betrokkenen onderzocht, maar vervoer naar een ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Bergingsbedrijf Collewijn heeft de grijze auto afgesleept, voor de andere kwam een berger uit Assen ter plaatse.

Foto’s: Romke Notenbomer/112Marum & Robert van der Veen/112Groningen

 

Back to top button