Laatste vuurwerk verkoopdag aangebroken (Video)

LEEK – Vandaag dinsdag 31 december 2013 is alweer de laatste verkoopdag voor vuurwerk aangebroken van dit jaar. 

Vele winkels hebben het ook vandaag nog erg druk met klanten die hun vuurwerk kopen. Wij van InfoLeek.nl hebben een kijkje genomen bij onze vuurwerk adverteerders de Welkoop, Profile en Partyshop Leek. Dag drie van de drie is meestal een erg hectische en drukke dag volgens de verkopers omdat veel mensen ineens naar de winkel moeten om toch nog wat vuurwerk in huis te halen. Wat wel merkbaar is is dat mensen voor wat meer kwalitatief vuurwerk gaan in plaats van veel kleinere dingen. Dus de sier potten en pijlen doen het erg goed dit jaar. Ook wordt er goed gedacht aan de veiligheid en worden er dus veel brillen en vuurwerk lonten verkocht.

Wij wensen iedereen nogmaals een gelukkig en veilig nieuwjaar!

Foto’s en video: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button