Gemeenteraad nodigt inwoners uit als ‘Gast van de raad’

Westerkwartier – De gemeenteraad nodigt de inwoners van de Gemeente Westerkwartier uit als Gast van de raad. Op deze manier wil de raad inwoners op een informele manier laten kennismaken met het werk van de gemeenteraad.

Hoe werkt het
Na ontvangst om 18.45 uur maakt u kennis met de raadsleden en het werk wat zij doen. Zij leggen uit hoe een raadvergadering verloopt en welke onderwerpen er op de agenda staan. Als de vergadering om 19.30 uur begint, kunt u vanaf een speciale plek meekijken. Iemand van de gemeente is in de buurt voor vragen. Na afloop is de raad benieuwd wat u ervan vond.

Opgeven als gast
Voor de vergadering van 26 januari verzoekt de raad u op te geven voor dinsdag 25 januari 12.00 uur. Opgeven kan via [email protected]. Of bel naar 14 0594.

LET OP!
Afhankelijk van de corona-maatregelen wordt bekeken of u fysiek of online kunt aanschuiven als Gast van de raad.

Back to top button