Politie zoekt getuigen van tasjesroof

PERSBERICHTEN_politieTOLBERT – De politie zoekt getuigen van een tasjesroof die zaterdagmiddag op de Hoofdstraat in Tolbert heeft plaatsgevonden.

Een 72-jarige vrouw uit Leek liep rond 14.30 uur op het trottoir bij de plaatselijke slager. Plotseling werd het slachtoffer van achteren aan haar schouder gerukt, waardoor zij ten val kwam. De tas met inhoud werd door de straatrover weggenomen. Hij ging er op de fiets vandoor. De Leekster liep pijnlijke knieën en een gekneusde pols op door de val. De vrouw heeft al aangifte gedaan.

Oproep

De straatrover betreft een jongen van ongeveer 16 a 17 jaar. De politie doet onderzoek naar de dader van de roof. Mensen die iets hebben gezien of iets weten over de identiteit van de straatrover worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Leek via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.

Politie persbericht

Back to top button