Berend Hoekstra, oud burgemeester van Leek te gast bij Politiek op Zaterdag van RTV Zulthe

Westerkwartier – Twee prominente inwoners van Norg zijn zaterdag 22 januari te gast in het programma ‘Politiek op Zaterdag’ van de lokale omroep RTV Zulthe.

De ene gast is oud-RTL Nieuws-presentatrice Femke Wolthuis die vanaf plek drie op de Lijst Groen Noordenveld haar geluk in de lokale politiek gaat beproeven.

Tweede gast is de Leekster oud-burgemeester Berend Hoekstra. Hij verruilde Zevenhuizen onlangs voor Norg waar hij met veel plezier woont. Hoekstra die maatschappelijk actief is gebleven in Leek als voorzitter van het promotieplatform aldaar, blikt in de uitzending terug op de gemeentelijke herindeling in het Westerkwartier.

De presentatie van het live-programma is in handen van Bert Zwart en Koos Bijlsma. De uitzending is zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur met een herhaling op woensdag 26 januari tussen 19.00 en 20.00 uur.

Back to top button