Politie; Meldingen van personen die aanbieden om klusjes te doen. Mogelijk oplichting!

Westerkwartier – De politie in het Westerkwartier krijgt de laatste dagen meerdere meldingen dat er personen in de omgeving van Zuidhorn en Aduard zich aanbieden om opritten schoon te maken of andere klusjes te doen.

Dit wordt dan gedaan door personen die een voertuig hebben met een buitenlands kenteken. Dit hoeft geen oplichting te zijn, maar de ervaring van de politie leert dat het geleverde werk vaak niet naar behoren wordt gedaan en dat dan wel de hoofdprijs betaald moet worden.

Bel de politie
Komt men aan de deur met smoesjes over en/of offertes voor ‘onderhoud’? Bel dan de politie op 0900-8844. Heb je zelf gebreken geconstateerd aan je woning? Zoek dan zelf een betrouwbare klusjesman die beschikt over de capaciteiten en de vaardigheden om dit werk te doen en maak vooraf duidelijke, schriftelijke afspraken over de exacte aard, kwaliteit en de prijs van het werk.

Back to top button