Anneke Laan en Harry Stomphorst samen lijsttrekker Sterk Westerkwartier

Westerkwartier – Leekster en Marumse-raadsleden Anneke Laan en Harry Stomphorst zijn als duo lijsttrekker van Sterk Westerkwartier: ‘We vullen elkaar op onderdelen goed aan’

De afgelopen drie en half jaar jaar zaten ze met z’n tweeën namens hun partij Sterk Westerkwartier in de Westerkwartierse gemeenteraad. En nu zijn Anneke Laan en Harry Stomphorst als duo lijsttrekker en dus Samen Sterk!

Roeptoeteren doen ze maar in Den Haag
Het bestuur van Sterk Westerkwartier maakte woensdagavond bekend dat de twee raadsleden, die de afgelopen drieënhalf jaar de fractie vormden, samen hét gezicht zijn in de campagne richting de verkiezingen in maart dit jaar.  Ze willen de aankomende gemeenteraadsverkiezingen de strijd aanbinden ‘met de verharding en polarisatie en het bestrijden van tweedeling en kansenongelijkheid’. ‘We maken ons sterk voor een nog sterker Westerkwartier en blijven constructief los van de vraag of we bestuurlijke verantwoordelijkheid gaan krijgen na de verkiezingen, dan wel in de oppositie komen’. ‘Roeptoeteren laten we gerust aan de landelijke partijen over, wij blijven ons  sterk maken voor een nog mooier Westerkwartier’, aldus Anneke Laan, 1 van de 2 lijsttrekkers én campagneleider van Sterk Westerkwartier.

Samen Sterk
‘Wij hebben een fantastische samenwerking gehad de afgelopen jaren waarmee we veel voor elkaar hebben gekregen’, zegt Anneke Laan. ‘We vullen elkaar op onderdelen goed aan en willen deze synergy vertalen naar de campagne zodat we het maximale eruit halen en straks nog sterker zitting nemen in de raad.’, aldus Harry Stomphorst.

Sterk Westerkwartier liet veel van zich horen
Drieënhalf jaar geleden behaalde (toen nog nieuwkomer) Sterk Westerkwartier een klinkende overwinning in Marum, het dorp waar Harry Stomphorst woont. Hij was toen lijsttrekker. Met Anneke Laan verwachten we ook een klinkende overwinning te gaan halen in Leek en nadat de volledige lijst bekend gemaakt gaat worden zal blijken dat Sterk Westerkwartier nog sterker terug zal komen in álle dorpen! De afgelopen jaren heeft de partij behoorlijk van zich laten horen, niet alleen in de gemeenteraad.

Via polls liet Sterk Westerkwartier keer op keer blijken niet alleen in verkiezingstijd de mening van de Westerkwartierse inwoners te willen weten, maar voortdurend. Verder werd oa gewezen op de steeds toenemende OZB (buiten verkiezingstijd), wilde de fractie als enige nieuwbouw van RSG De Borgen in Leek en werd vol ingezet op goede verbindingen in het Westerkwartier van Noord naar Zuid en van Oost naar West.

Back to top button