D66 op werkbezoek bij Humanitas Westerkwartier

Westerkwartier – D66 Westerkwartier is afgelopen week op werkbezoek geweest bij Humanitas Westerkwartier. Hier hebben ze fijne gesprekken gevoerd met iemand met ervaring en medewerkers van Humanitas Westerkwartier.

Zonder te oordelen
Het is mooi dat mensen die het nodig hebben bij Humanitas terecht kunnen en zonder oordeel geholpen worden. Als bedankje voor het vele goede werk dat Humanitas Westerkwartier (met heel veel vrijwilligers) doet hebben we als fractie een blijk van waardering aangeboden.

Humanitas
Humanitas Westerkwartier is een vrijwilligersorganisatie waarbij vrijwilligers mensen helpen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. De hulp is gratis en voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging

 

Back to top button