Boost je gezondheid bij Fitclub Rodenburg in Leek

Leek – De sportschool op Sportpark Rodenburg, naast het grootwinkelplein in Leek, is weer 7 dagen per week geopend. Er kan weer volop gesport worden bij Fitclub Rodenburg in de 2 fitnesszalen op de vele cardiotoestellen en de unieke E-Gym krachtcirkel. Ook de “krachthoek” is weer open en wekelijks zijn er meer dan 40 Les Mills groepslessen.

Daarnaast biedt de Fitclub ook buitenlessen aan zoals WandelFit en Bootcamp. Thuissporters worden ook niet vergeten, zij kunnen via de App en het ledenportaal op de website de door de Fitclub medewerkers zelf opgenomen lessen en trainingen blijven bewegen.

Vrij nieuw is de voedingsapp van de Fitclub. Naast voldoende bewegen is ook goede voeding belangrijk om gezond te blijven en de Fitclub medewerkers helpen je graag daarbij.

De komende maanden staan er ook diverse extra sportactiviteiten op het programma waaronder een live-spinning les met een optreden van Bert Solo, ouder/kind Yoga, een winterwandeling, de LesMills groepsleslancering en de AfvalRace.

Voor meer informatie kan men kijken op de website www.fitclubrodenburg.nl. Daarop is alle actuele informatie te vinden en kun je je aanmelden als lid. Uiteraard is een gratis kennismaking zonder verplichting ook mogelijk. Een afspraak maken kan ook telefonisch op 0594 – 740 842.

Back to top button