Subsidieregeling voor kunst, cultuur, sport, welzijn en gezondheid aangepast

Westerkwartier – De subsidieregeling voor kunst, cultuur, sport, welzijn en gezondheid is met ingang van 1 januari 2022 gewijzigd. Met als doel de subsidieregeling duidelijker en toegankelijker te maken.

Vanuit de regeling is structurele subsidie mogelijk voor bijvoorbeeld een muziekverenigingen of een aantal welzijnsorganisaties. Daarnaast is het mogelijk een incidentele subsidie aan te vragen voor het organiseren van activiteiten.

Subsidieregeling
De nieuwe subsidieregeling is te vinden op de gemeentelijke website: https://www.westerkwartier.nl/subsidies. Klik hierbij op het kopje ‘subsidie sport, cultuur, welzijn en leefbaarheid’. Hier is ook het digitale aanvraagformulier voor de incidentele subsidies te vinden. Voor vragen kunt u contact opnemen met de medewerkers subsidieverlening via 14 0594 of een mail sturen naar [email protected].

Back to top button