FC Groningen on Tour voetbaldagen komt naar Leek!

Leek – FC Groningen gaat in de voorjaarsvakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt naar Leek om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 14 jaar met het thema Dribbelen en drijven als Tomas Suslov.

FC Groningen komt op vrijdag 25 februari naar VEV’67 in Leek. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. FC Groningen en VEV’67 slaan de handen in één om tijdens de voorjaarsvakantie een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van VEV’67 als kinderen uit de regio.

Financiële ondersteuning
Door het organiseren van FC Groningen on Tour kan VEV’67 een afdracht tegemoet zien van de Trots van het Noorden, een welkome financiële ondersteuning voor clubs in deze moeilijke tijden. Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 42,50 euro per persoon en is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen Certificaat én twee kaarten voor FC Groningen – NEC.

FC Groningen doet aan mede-organiserende verenigingen een afdracht van 7,50 euro per deelnemend kind.

Aanmelden voor FC Groningen on Tour kan via: https://www.fcgroningen.nl/ontour
   .
Back to top button