Koor In Between gaat weer van start en kan wel een aantal mannen gebruiken

Leek – Hoera! We zingen weer! Met deze woorden maakt gemengd koor In Between weer een doorstart. Nadat het samen zingen volgens de leden wel wat lang heeft stilgelegen, zijn de repetities weer begonnen.

Elke woensdag komen de koorleden om 20.00 uur bijeen in de school De Stapsteen aan de Oldenoert 23-I in Leek. Het koor staat onder leiding van dirigente Jelena Vesković.

Nieuwe leden gezocht
Na zo’n lange gedwongen stop moet er wel weer wat opgebouwd worden qua stemvorming en repertoire. Daarom is dit een kans voor belangstellenden om een kijkje te nemen, of lid te worden van het koor. Vooral mannen zijn welkom. Vandaar dat belangstellenden t/m april voor maar € 20,- lid mogen zijn!

Kom kennismaken
Iedereen kan vrijblijvend een aantal repetities bijwonen om kennis te maken en sfeer te proeven. Het koor zingt zowel klassieke als lichte muziek, en van Middeleeuws tot musical. Informatie over het koor staat op www.koorinbetween-leek.nl.

Het koor houdt zich aan de geldende coronaregels. Ook daarom willen ze wel graag van tevoren weten of je komt, per mail ([email protected]), of per telefoon: 0594-515 088

Back to top button