VEV’67 wint 27ste Leekster voetbalgala

VEV_67_Logo2007LEEK – Zaterdag voor het eest in de geschiedenis heeft VEV’67  het Leekster voetbalgala gewonnen. Dit was de 27e keer al dat het Leekster voetbalgala gehouden werd. De finale was tussen VEV en Marum, VEV versloeg Marum met 2-1.

De Leeksters bereikten de finale door een 1-0 overwinning tegen de winnaar van het B-toernooi Boerakker. Jacob Tjoelker maakte als enige een doelpunt die webstrijd. In de andere halve finale moest Marum tegen ONR uit Roden. Na reguliere speeltijd was het 3-3, maar na het nemen van strafschoppen hebben de Marumers uiteindelijk met 9-8 gewonnen.

In de finale voetbalde VEV makkelijker en kwam na vijf minuten spelen op voorsprong door een treffer van Martijn Alssema. Hij verzorgde ook de assist op de tweede treffer die twee minuten voor tijd viel en door Alex Goos werd gemaakt. De 2-1 van Daniel Jonker tien seconden voor tijd kon Marum niet meer redden.

Redactie

Back to top button