Castratie-, sterilisatie- en chipactie voor katten van minima

Westerkwartier – Stichting De Dierenambulance organiseert op dinsdag 8 maart 2022 weer een castratie-, sterilisatie- en chipactie voor katten van minima.

De actie is uitsluitend bedoeld voor inwoners van de gemeente Westerkwartier die bekend zijn bij de Voedselbank Westerkwartier of een kopie van het “Toekenningsbesluit minimabeleid” van de gemeente Westerkwartier kunnen overleggen.

Hoe werkt het?
De eigen bijdrage bedraagt in totaal €5 per dier. De katteneigenaren brengen hun kat(ten) ’s morgens naar het terrein van de Voedselbank in Grootegast. De dieren worden daarna met dierenambulances vervoerd naar Dierenwelzijnscentrum Adventure in Kootstertille waar de ingrepen worden uitgevoerd door dierenartsen van Dierenartsenpraktijk Tusken Diken en Feanen uit Drogeham. Aan het eind van de middag kunnen de eigenaren hun dieren weer ophalen bij de Voedselbank.

Aanmelden?

Aanmelden kan uitsluitend door het aanmeldformulier in te vullen dat op de website van De Dierenambulance staat: www.dierenambulancewesterkwartier.nl. Bij het aanmeldformulier is uitgebreide informatie te vinden over de actie.
Back to top button