Politie zoekt twee jongens tussen 9 en 11 jaar oud wegens vernielen autoruit in Tolbert (Update)

Tolbert – Update: Goed nieuws! Na publicatie van het bericht met daarin het signalement, hebben vanavond twee hele jeugdige dadertjes zich gemeld bij de aangever!

De dadertjes kwamen samen met hun ouders en hebben heel veel spijt betuigd. Er waren dikke tranen en de schade wordt geregeld. De politie gaat we ook in gesprek met de dadertjes en hun ouders! Iedereen heel erg bedankt voor het delen en meedenken.

Maandagavond, 14 februari 2022 tussen 17:30 uur en 19:00 uur is er opzettelijk een autoruit vernield aan De Staal in Tolbert.

De politie heeft naar aanleiding van deze vernieling een buurtonderzoek gedaan. Hieruit is naar voren gekomen dat een buurtbewoner de twee jongens heeft gezien die met stenen de autoruit vernielden.

Volgens de getuige waren het jonge jongens van een jaar of 9 tot 11 jaar. Een van de jongens was blank, had een groene jas en een donkere broek aan. Deze jongen was op een stepje met kleine wieltjes. De andere jongen is ook blank en had een klein fietsje bij zich.

De politie vraagt iedereen die op dit signalement aan slaat zich te melden. Bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem melden mag ook via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Lees ook: Autoruit opzettelijk vernield met stenen; getuigen gezocht!

Back to top button