Start bouw twaalf appartementen in Oldekerk officieel van start

Oldekerk – Dinsdag 15 februari heeft wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi de starthandeling verricht voor de bouw van twaalf patio-appartementen aan de Oldekerkermeer in Oldekerk.

Het project aan de Oldekerkermeer in de wijk Kroonsfeld in Oldekerk is ontwikkeld door WVG ontwikkeling B.V. uit Meppel. Aannemer B.V. Bouwmij Hendriks uit Assen bouwt de appartementen. Het ontwerp van het gebouw is van Studio voor architectuur en stedenbouw F.P. Lahaye uit Weert.

Project
Alle appartementen zijn gelijkvloers, bereikbaar met de lift en beschikken over twee of drie slaapkamers. De woningen worden verwarmd door een warmtepomp. Elke woning beschikt over een overdekte parkeerplaats en een eigen berging. Op het terrein komen extra parkeerplaatsen voor een tweede auto of voor bezoek. Rondom het complex komt een gemeenschappelijke tuin. Alle appartementen zijn verkocht. De oplevering hiervan is naar verwachting begin 2023.

Woonbehoefte
Wethouder Woningbouwprojecten Geertje Dijkstra-Jacobi: “Dit prachtige bouwplan met twaalf moderne en duurzame appartementen voorziet in een woonbehoefte. Dat blijkt uit de enorme belangstelling die er is. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en staan op een mooie locatie in het dorp. Dit project laat zien dat woningbouw in alle dorpen in de gemeente mogelijk is en met enthousiasme wordt ontvangen.”

Back to top button