Coronatest- en vaccinatielocaties van de GGD in de provincie Groningen sluiten vrijdag om 14.00 uur

Provincie – Er worden zware windstoten verwacht die voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen. Voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers sluiten alle test- en priklocaties van GGD Groningen op vrijdag 18 februari om 14.00 uur. Mensen met een afspraak na 14.00 uur worden zoveel mogelijk persoonlijk geïnformeerd en kunnen eerder op de dag terecht.

Een vaccinatieafspraak na 14.00 uur, wat nu?
GGD Groningen probeert mensen met een afspraak te bellen om de afspraak te verplaatsen. Mensen kunnen ook zelf bellen om hun afspraak te verplaatsen: 050 – 367 4000 (eerst optie 1, daarna optie 3). Mensen hoeven hun afspraak niet te annuleren. Men kan eerder op de dag terecht of op een andere dag. Ook zonder (nieuwe) afspraak. Kijk hiervoor naar de openingstijden.

Een testafspraak na 14.00 uur, wat nu?
GGD Groningen probeert mensen met een afspraak te bellen om de afspraak te verplaatsen. Mensen kunnen ook zelf bellen om hun afspraak te verplaatsen: 050 – 367 4000 (eerst optie 1, daarna optie 3). Mensen hoeven hun afspraak niet te annuleren. GGD Groningen test momenteel alleen met afspraak.

Waarom gaan de locaties eerder dicht?
De storm op vrijdag is naar verwachting nog krachtiger dan die van woensdag. Toen zagen we in Groningen al gevaarlijke situaties en ongelukken ontstaan. De locaties van GGD Groningen zijn allemaal in een pand (niet in een tent), dus goed bestand tegen de storm. Maar bij zo’n zware storm kan toch schade of gevaar ontstaan voor bezoekers of medewerkers. Bijvoorbeeld door omvallende bomen en rondvliegende voorwerpen. Het hoogtepunt van de storm wordt verwacht in de namiddag en in de avond. Bovendien rijden er na 14.00 uur geen treinen meer. Door om 14.00 uur onze locaties te sluiten geeft GGD Groningen ook medewerkers de kans om veilig thuis te komen.

Meer informatie?
Bel dan GGD Groningen, via 050-367 4000 (eerst optie 1, daarna optie 3). Dit nummer is op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur en in het weekend tussen 9.00 en 13.00 uur.

Back to top button