Loopgroep Nienoord eert leden

Leek – 28 januari werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering van loopgroep Nienoord gehouden. Door de toen nog geldende corona maatregelen werd deze online gehouden. Net als vorig jaar weerhield het de sportieve leden ook dit keer niet om massaal in te loggen en de vergadering bij te wonen.

Tijdsens de vergadering was onder andere de bekendmaking van we vijf jubilea! Johan Venema, Gerke Brouwer, Mirjam Ernst, Dineke Rekker en Anneke Staal zijn allemaal al ruim 25 jaar lid! Naar goed gebruik werden ze alle vijf even in het zonnetje gezet.

Lid van Verdienste
Ook zijn er drie leden als Lid van Verdienste benoemd. Dit om hun vele werk dat ze voor de Loopgroep hebben gedaan en nog steeds doen. Henk Prins werd geroemd als jarenlang lid en trouw bezoeker van de trainingen met een positieve uitstraling. Daarnaast heeft Henk meerdere jaren de functie van penningmeester op zich genomen, heeft hij meegeholpen met het opzetten van de eerste website van de Loopgroep en zet hij zich al vele jaren in als vrijwilliger bij de Leekster Lenteloop en de Nienoord Cross.

Lid van het eerste uur
Hans van Leeuwen werd tijdens het geven van de zondag training verrast met de benoeming tot Lid van Verdienste (foto). Als lid van het eerste uur en trainer van de zondag groep staat Hans onder andere bekend om zijn prachtige trainingsroutes. Hans zit in de web-redactie en is organisator van de bevrijdingslopen. Ook is hij altijd actief als vrijwilliger en betrokken bij de diverse activiteiten van de Loopgroep.

Drijvende kracht
Tot slot is de huidige penningmeester van de Loopgroep Chris Renkema tijdens de jaarvergadering verrast met deze mooie benoeming. Chris is de drijvende kracht achter de huidige website en staat garant voor een tot in de puntjes geregelde ledenadministratie. Daarnaast treedt hij op als wedstrijdleider bij zowel de Nienoord Cross als de Leekster Lenteloop.

De eerstvolgende Leekster Lenteloop wordt gehouden op 19 maart 2022, zie ook https://www.loopgroepnienoord.nl/leekster-lente-loop. Inschrijven is al mogelijk!

Meer weten over Loopgroep Nienoord? Neem een kijkje op onze website www.loopgroepnienoord.nl.

Back to top button