Feestelijke wijnactie van Lions Westerkwartier ondersteunt Dierenambulance met €1.250,00

Westerkwartier – De Wijncommissie van Lions Westerkwartier heeft dit jaar opnieuw een sprankelende wijnactie georganiseerd. De opbrengst hiervan schenken ze met trots aan de hartverwarmende stichting Dierenambulance Westerkwartier.

Bij een informele bijeenkomst van de Lions in het Grand Café Borg Nienoord werd een cheque van maar liefst €1.250,00 overhandigd aan de voorzitter van de stichting Dierenambulance Westerkwartier. Harmke van der Sluis bedankte de club voor hun toewijding en zal ervoor zorgen dat dit gulle gebaar op de juiste plek terechtkomt.

Stichting Dierenambulance Westerkwartier
Gemeenten hebben een wettelijke taak op het gebied van dierennoodhulp. Via een aanbesteding heeft de gemeente Westerkwartier de werkzaamheden rond dierennoodhulp toevertrouwd aan De Dierenambulance. Deze stichting zet zich al meer dan 15 jaar in voor het welzijn van dieren in het Westerkwartier en staat 24/7 paraat om dieren in nood te helpen. De Dierenambulance doet meer dan alleen gewonde dieren vervoeren. Ze voorzien ook in medische zorg en zorgen voor goede opvang in dierenopvangcentra.

Vele vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in om dieren in nood de best mogelijke hulp te bieden. En dit blijven ze ook de komende jaren doen, dankzij de steun van betrokken inwoners en organisaties.

Lions Westerkwartier
Het inspirerende verhaal achter Dierenambulance Westerkwartier raakt ook de leden van Lions Westerkwartier. Al jaren zetten zij zich actief in om geld in te zamelen voor goede doelen. Zo ook dit jaar weer met onder meer de verkoop van kwaliteitswijn. Het eerste deel van deze actie is nu afgerond, waarvan een verrassend bedrag naar de stichting Dierenambulance Westerkwartier gaat. “Laten we samen proosten op de liefde voor dieren en de succesvolle actie voor Dierenambulance Westerkwartier! Dankzij uw steun als koper van onze kwaliteitswijn, hebben we dit goede doel kunnen ondersteunen.” Laten ze weten.

Meedoen aan komende actie
Maar hiermee stoppen de acties van de Lionsclub niet. U kunt het hele jaar door nog de speciaal geselecteerde wijnen bestellen en hiermee bijdragen aan het volgende goede doel: het Alzheimer café. Stuur hiervoor een e-mail naar: [email protected]. Of haal uw bestelling op bij Ghebels’ wijnen in Zuidhorn.

   
Back to top button