Lil Kleine & SLAM! on Tour op 11 november naar Leek

LEEK – Lil Kleine, één van de meest succesvolle en ook besproken artiesten van 2015 en 2016 door onder meer zijn hit Drank & Drugs met Ronnie Flex komt op 11 november naar Leek!

De muzikale rebel treedt op tijdens het ScholenFeest Leek waarbij uiteraard al zijn grote hits aan bod komen. Naast een optreden van Lil Kleine zullen de dj`s van Slam! aanwezig zijn met Slam! On Tour. Een avondvullend programma met de lekkerste platen van het moment en de beste dj’s van SLAM! staan garant voor een avond helemaal losgaan.

Lil Kleine kijkt terug op een overdonderend 2015. Drank & Drugs beheerste niet alleen in de Top 40 het gesprek van de dag. Mede door de controversiële clip werd het nummer ook in de Verenigde Staten opgemerkt. In de eerste zeven weken na de lancering werd de clip van Drank & Drugs maar liefst 10 miljoen keer bekeken, terwijl de teller nu op het dubbele aantal staat. Hij was Neerlands op één na beste gestreamde artiest op Spotify en stond op festivals als Lowlands, Appelsap en Solar. Lil Kleine groeide uit tot een regelrecht jeugdidool en verzorgt zo’n 300 optredens per jaar!

De loopbaan van Lil Kleine bestrijkt meer dan alleen het jaar 2015. Hij heeft al een reeks gouden en platina albums weten te verzamelen. Investeren in de liefde, Hoog/Laag en het album New Wave verdienden goud, No Go Zone en Zeg dat niet kregen platina en Drank & Drugs bereikte zelfs de triple platina status. Hij behaalde ook al een topnotering met zijn versie van Ik voel me zo verdomd alleen… die hij voor het programma Ali B op volle toeren maakte. Begin 2016 verscheen het album WOP! De afgelopen maanden stond Lil Kleine met een groot aantal singles in de Nederlandse hitlijsten waaronder “1,2,3” en “Niet omdat het moet”.

Voor het Scholenfeest Leek geldt geen minimumleeftijd, het feest is 100 % alcoholvrij. De aanvangstijd op vrijdag 11 november is 20.30 uur en het feest duurt tot 00.30 uur. Het optreden van Lil Kleine begint rond 22.30 uur.

 

   
Back to top button