Streefbedrag van crowdfundactie voor grafsteen 13-jarige Ramona gehaald; “Bijzonder kind dat een bijzondere steen verdient” (Update)

Leek – Update 13-03 11:34 uur: Het streefbedrag van €7.500 is 6 dagen en ruim 400 donaties na het starten van de Crowdfundactie gehaald. Op het moment van schrijven staat het ingezamelde bedrag op €8.010.

De 13-jarige Ramona is in november 2021 uit het leven gestapt. ‘Ze werd gepest, getreiterd en getraumatiseerd’, is te lezen bij de Crowdfundactie die Mendy, de moeder van Ramona en haar partner Rocco hebben opgestart voor het inzamelen van geld voor een grafsteen. Je leest de volledige oproep en de link om geld te doneren, hieronder:

Door Mendy & Rocco
Hallo allemaal,

In november jl. is onze 13 jarige dochter uit het leven gestapt. 
Haar vader liet haar op 10 jarige leeftijd in de steek en dat kon ze niet verkroppen. Op haar basisschool werd ze gepest en later ook op de nieuwe basisschool waar ze uiteindelijk weer alleen kwam te staan.
In het eerste jaar van het voorgezet onderwijs was het op de eerste dag al raak. Ze kwam huilend thuis want ze was gepest met haar uiterlijk. Je bent lelijk, vermoord jezelf etc.
Uiteindelijk kon ze het niet meer aan en stapte ze uit het leven. Een grote leegte liet zij achter. Graag zouden wij haar laatste rustplaats voorzien van een mooie gedenksteen. Want ze was een bijzonder kind die een bijzondere steen verdiend. Echter als je iets unieks wilt, iets wat nog niet bestaat dan hangt daar een verschrikkelijk hoge prijs aan. Zeker als het een kindergraf betreft want daar valt nu eenmaal geld mee te verdienen. Geld wat wij niet echt bezitten.

Daarom vraag ik u om een donatie te geven en haar laatste rustplaats eentje te laten zijn die ze zelf ook mooi had gevonden. Dit kan hier: Gofundme.nl

Bedankt voor uw medeleven namens ons als familie.

   
Back to top button