Geslaagden Zwemkasteel Nienoord december 2013

LEEK – Een groot aantal kinderen is vlak voor de kerstvakantie geslaagd voor het zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Manon en juf Ellis gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis.

Zwem A (vrijdag 20 december)

Jaco Cornee Huizenga, Leon Wielenga, Tessa ter Meer, Tyra Lourens, Jonas Heij, Maurijn Bos, Arjan de Vries, Britt Zijlstra, Meike Brouwer, Thomas Dijk, Marielle Wieringa, Koen Cazemier, Stefanie Erdmann, Sil Kuperus, Ruben Peterson, Luca de Jager, Mark Bloemsma, Dean J Jacobsen, Dilan Sahertian, Ilan den Haring, Noa Meijer, Vera-Jet Bruinsma, Marjolein de Vries, Mathias Postmus, Wesley Kuiper, Eline Janne Geerts en Jermaine Milliard

Zwem B (vrijdag 20 december)

Jordy Zantinga, Moniek Snip, Dorien Aslander, Jort Degen, Liza Helder, Leon Dik, Zoë Woldman, Femke van der Velde, Naomi Zantinga, Jade van den Akker, Bo v/d Brink, Stay-C Krijgsman, Joran Horenga, Leco Smid, Kaylee van Timmeren, Nynke Oosterloo, Ingmar Xander Rick Nolmans, Niels Hut, Sebastiaan Hut, Finn Wekema, Michiel Kuiper, Jesper Klooster, Milan Britstra en Lorraine Scheffer
Zwem C  (dinsdag 17 december)

Arwin Steenhuis, Charlène Nadia Posthumus, Sophie de Vries, Belle Broekema, Pharez Damena en Rense Sacré

 

Zwemvaardigheid 1 (donderdag 28 november)

Elisa Nieman, Iris Boer en Linda Kloosterman

 

Zwemvaardigheid 2 (donderdag 28 november)

Valdet Begiraj en Job van Lienden

 

Puppydiploma 1 (zaterdag 14 december)

Noëlle  Goossensen

 

Puppydiploma 2 (zaterdag 14 december)

Jarno Bouwmeester, Nathanaël Hooijemga en Saar Cnossen

 

Puppydiploma 3 (zaterdag 14 december)

Tycho Meinema en Marith Jonkhart

Back to top button