Nieuw seizoen bij Theetuin de Baggelhof wordt feestelijk geopend

Terheijl – Vrijdag 6 mei om 12 uur gaat Theetuin de Baggelhof in Terheijl haar deuren weer openen voor het seizoen 2022.

In de theetuin kunnen mensen gezellig zitten tussen de planten en de bloemen. Ook worden er diverse soorten koffie en thee geschonken met heerlijke huisgemaakte lekkernijen. Het is tevens mogelijk om een wandeling over de kwekerij te maken.

Zondag 8 mei om 14 uur organiseren we een speciale middag met een optreden van het Groningse duo Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering. Ze vertellen hun verhaal met eigen geschreven teksten door middel van de krachtige stem van Roos en de warme klanken van de cello.

Eind mei komt ook hun nieuwe album “My Feet Travel Hope” uit. Deze middag laten ze oude en nieuwe nummers horen. Hun samenspel is een bijzondere ervaring, er wordt een feestelijke opening van gemaakt!

Openingstijden theetuin:
vanaf 6 mei 2022 elke vr, za en zo 12:00-17:30,
elke laatste zondag van de maand gesloten

Muzikale opening:
Roos Galjaard & Sebastiaan Wiering
8 mei 2022 14:00
Toegang is gratis (vrijwillige bijdrage voor de muzikanten mag)
Reserveren hoeft niet
Vol is vol

Houd de website of social media (Facebook/Instagram) in de gaten, bij slecht weer zal men geïnformeerd worden via deze kanalen.

Back to top button