Zaterdag pompoenenmarkt op Landgoed Nienoord

LEEK – Aanstaande zaterdag 1 oktober wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het erf van Boerderij Oosterheerdt in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt gratis te bezoeken.

Deze zaterdag organiseert de streekproductenmarkt een pompoenenmarkt.
Bezoekers van de markt kunnen naast de reguliere streekproducten pompoenen kopen. Het erf ligt vol met pompoenen. Er zijn eetbare pompoenen maar ook veel sierpompoenen. Kom pompoen proeven, kopen of prachtige bloemstukjes met pompoen kopen! De kinderen kunnen ’s middags aanschuiven voor een workshop pompoenen uithollen! Ook wordt er op de markt gekookt met pompoen. Love2Cook zal deze markt voor de laatste keer koken en maakt heerlijke gerechtjes klaar met pompoen! U kunt gratis proeven!

Pompoenwedstrijd
Hobbykwekers zijn ook van harte welkom om eigen gekweekte pompoenen te verkopen. Voor deelname en aanmelden kijk op onze website. U kunt met uw eigen gekweekte pompoen zelfs deelnemen aan de wedstrijd wie de grootste pompoen heeft en hiermee een leuke prijs winnen! Inbrengen voor de wedstrijd kan tot 12.00 uur. De meting vindt plaats om 14.00 uur. Opgave vooraf is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld. Durft u het aan?

Streekproductenmarkt Nienoord
Alle producten die op de streekproductenmarkt verkocht worden, zijn in een straal van 40 kilometer rondom Leek geteeld, gekweekt of bereid. Door jam, honing, eieren, brood, kruiden, worst, groenten, aardappelen, fruit of appelsap uit de omgeving te kopen, worden niet alleen lokale ondernemers gesteund maar eet u duurzame producten die geen lange reis afgelegd hebben.

Een overzicht van de standhouders is te vinden op de website van de markt: www.streekproductenmarktnienoord.nl.

   
Back to top button