MeezingFeest Leek terug tijdens het Pinksterweekend met onder andere Jannes

Leek – Na 5 zeer druk bezochte edities in de Rodenburghal verhuist het MEEZINGFEEST LEEK naar het Evenemententerrein t.o. de Rabobank in Leek en vindt plaats op zondag 5 juni a.s., 1e Pinksterdag!

De Rodenburghal is wegens een interne ombouw tot meerdere fitnesszalen inmiddels niet meer beschikbaar voor het succesvolle feest waar de afgelopen jaren o.a. Jannes, Snollebollekes, René Karst, Ronnie Ruysdael, Henk Wijngaard en vele anderen te gast waren. Ook de komende editie treden weer een keur aan landelijke bekende en regionale artiesten op. Uiteraard staat ook de Koning Der Piraten, Jannes op zondag 5 juni op het podium in Leek. Tijdens het feest op deze 1e Pinksterdag is ook Radio NL aanwezig met DJ Stefan Leur en verder zullen o.a. Bert Solo, Melissa Smilda en Eltjo van Wijk een optreden verzorgen.

Het volledige programma wordt de komende weken bekend gemaakt en tot dat moment zijn de kaarten voor het feest extra voordelig, slechts €. 9,50. Bestellen kan vanaf heden op www.meezingfeestleek.nl.

Het Evenemententerrein is 5 juni open vanaf 14.00 uur, het feest begint om 14.30 uur en duurt tot ca. 19.30 uur. Aansluitend wordt op dezelfde locatie de “White” edition van het Flinke Pink Festival gehouden.

 

   
Back to top button