Sparta verslikt zich in Pallas’08

Leeuwarden – Afgelopen zaterdag reisde de Zoutman-formatie af naar Leeuwarden. Sparta, dat bezig is aan een reeks mooie overwinningen, nam het deze avond op tegen Pallas’08.

Pallas’08 zit meteen goed in de wedstrijd en laat duidelijk merken dat het nog strijd voor een kans op promotie naar de 1e klasse. Bij 4-1 neemt Sparta een time-out en is coach Van der Lei genoodzaakt om zijn spelers streng toe te spreken. Na een tactische vakwissel komt Sparta in de wedstrijd. Ze komen terug tot 9-7 en vlak voor rust wordt de 9-9 gemaakt.

Sparta verliest geloof
Na rust voert Sparta vooral een strijd tegen zichzelf en komt het niet lekker in de wedstrijd, intussen is het Pallas’08 die uitloopt naar 13-11. Lange tijd weet Sparta niet te scoren en verliest daardoor ook het geloof in de wedstrijd. Via verschillende wissels probeert Van der Lei nog het onderste uit de kan te halen, maar dit levert niet het gewenste resultaten op. Vlak voor het einde van de wedstrijd weten de Zevenhuisters toch nog enigszins de korf te vinden en fluit scheidsrechter Korstra af bij een 18-14 stand.

Volgende week zaterdag speelt Sparta haar laatste thuiswedstrijd voor het kampioenschap en de promotie naar de 1e klasse tegen, concurrent, Udiros/Kinea om 17:15 uur. Alle support is van harte welkom!

   
Back to top button