Streekproductenmarkt Nienoord tijdens de gezellige feestmaand december met versierde kraampjes

Leek – Het is december, dus tijd voor de gezellige feestmaand. De Streekproductenmarkt Nienoord gaat gewoon door. De standhouders hebben hun kramen feestelijk versierd en hun streekproducten ook op dit seizoen gericht op onze markt op zaterdag 2 december. Proef het verschil! Lokaal en direct van de bron.

Locatie: Landgoedboerderij Oosterheerdt, Oosterheerdtstraat 7 Leek.
Open van 10.00 tot 16.00 uur.

Villa Veldzicht staat weer op de markt. Voor de koude dagen weer een verse stevige erwtensoep en bonensoep. Ook heeft ze weer lekkere kerstchutney, voor de feestdagen, ook in een kleiner maatje. Verder zal ze nog extra lekkers mee nemen. Verrassing dus, kom kijken en proeven.

Bij Geitenhouderij ter Veen is er weer volop geitenkaas, speciaal voor de liefhebber is er weer geitenkaas met fenegriek. Daarnaast vers geitenvlees & lamsvlees en van hun scharrelvarkens: Heerlijke verse worst, vleeswaren van ham, rollade en meer..  uit de vriesbox.

Afke van Gelderen van Natuurlijk Afke bedankt iedereen voor het vertrouwen dat ze in de afgelopen jaren van jou ontving! Met veel klanten heeft zij een goede band opgebouwd en dat waardeert ze zeer. Voor de trouwe klanten heeft zij daarom op deze markt een klein presentje. Deze markt zal tevens haar laatste markt zijn. En dus geldt ook: Op is op.

Maak van de feestmaand een succes, dankzij de heerlijke en creatieve streekproducten op onze markt van 2 december!

   
Back to top button