Rodenburg wint in een stroeve pot van SIOS

Leek – Na een aantal weken vrij begon voor de selectie van KC Rodenburg de tweede helft van het veldseizoen. De selectie van SIOS Wolvega kwam op bezoek. Na een spannende wedstrijd tussen de tweede teams die met 17-19 werd gewonnen door SIOS 2 was het de beurt aan de eerste teams.

Beide teams gaven elkaar weinig ruimte en de doelpunten kwamen niet gemakkelijk. Rodenburg kon in de eerste helft naar een voorsprong van 6-4 komen, maar bij het fluitsignaal voor de rust was het weer recht getrokken naar 7-7.

In de tweede helft was het wederom stuivertje wisselen welke ploeg de voorsprong had. Er werd fanatiek en fysiek gespeeld, maar de HHZ-formatie liet zich hierdoor niet van de wijs brengen. Rodenburg bleef solide doorspelen en wist in de laatste minuten het winnende doelpunt maken. Scheidsrechter De Vries floot af bij 13-12. Volgende week wederom een thuiswedstrijd en komt de selectie van DTG op bezoek bij Rodenburg. De wedstrijden beginnen om 14.00uur en 15.20uur.