Rederijkerskamer Vredewold uit Tolbert geeft twee uitvoeringen in “De Postwagen”

TOLBERT – De Rederijkerskamer “Vredewold” uit Tolbert geeft zowel zaterdag 25 januari als zaterdag 1 februari ,aanvang om 20.00 uur, een uitvoering in “De Postwagen”. Op zaterdagavond 1 februari is er na afloop live muziek.

Het stuk dat dit jaar gespeeld wordt heeft de titel: “En we hebben een woonboot”. Het is een blijspel in 3 bedrijven en is geschreven door Marianne van de Geer. Het stuk speelt zich af op het cruiseschip “De Eendracht”, met een hele rare vogel als kapitein die wel van een borreltje houdt, een hostess die net afgestudeerd is en een paranoïde scheepsarts die voor deze cruise een stagiaire krijgt. Verder is er een schoonmaker die erg geheimzinnig doet en een manusje van alles die erg stil is. De passagiers zijn elk met een ander gevoel aan de cruise begonnen en de kans is erg groot dat ze deze reis met een heel ander gevoel zullen beëindigen.

Reserveren voor de voorstellingen is niet nodig. Losse kaarten zijn beide avonden voor aanvang voor € 8,00 per stuk aan de zaaldeur te koop. De spelers dit jaar zijn: Roel Akker, Diana Bouwman, Jan van der Schans, Janna Lietmeijer, Siebo Beukema, Donella Ruiter, Feikje Tuinman, Rudi van der Kaap, Marion Frieso en Tanja van Kleinwee.

Voor verdere info bekijk de website www.vredewold.com

Back to top button