Korfbalvereniging Sparta heeft technische staf seizoen 2022-2023 rond

Zevenhuizen – Sparta heeft het contract met hoofdtrainer Moric van der Lei (26) met een jaar verlengd. De oefenmeester uit Roden is bezig aan zijn derde seizoen bij Sparta. Na drie halve COVID-19 seizoenen gunt de club uit Zevenhuizen Van der Lei ook eens een normaal seizoen.

Afgelopen zaalseizoen wist de Zevenhuister hoofdmacht zich knap te handhaven in de 2e klasse. De Technische Commissie en hoofdtrainer zijn dan ook tevreden over de samenwerking en kijken vol vertrouwen vooruit. Met het nieuwe juniorenteam, als kweekvijver voor de selectie, heeft Moric als hoofdtrainer ook de taak deze spelers mee te laten draaien binnen de selectie. Moric: “Ik ben ontzettend blij dat ik nog een jaar hoofdtrainer van Sparta mag zijn. Het is een gezellige groep spelers die ook graag op niveau willen korfballen. Daarnaast vind ik het een leuke uitdaging om de junioren te laten meedraaien met de selectie.”

Naast Moric van der Lei heeft de Technische Commissie Michel van Drie (49), per direct, bereid gevonden zich over het tweede team te ontfermen en de doorstroom van junioren daarin mee te nemen. Van Drie: “Na een persoonlijk gesprek te hebben gehad met de Technische Commissie en Moric werd ik al snel enthousiast om aan de slag te gaan als assistent trainer/coach van de selectie. Sparta heeft een duidelijke visie wat betreft de A-junioren,en een eventuele doorselectie van de junioren richting selectie! Een mooie uitdaging om een mooie samenwerking aan te gaan.’’

De Technische Commissie van de Zevenhuister korfbalclub is zeer content met de overeenkomst met beide mannen en wenst het duo veel succes.

Back to top button