MeezingFeest Leek terug tijdens het Pinksterweekend, met grote namen zoals Jannes

Leek – Na 5 zeer druk bezochte edities in de Rodenburghal verhuist het MeezingFeest Leek naar het Evenemententerrein t.o. de Rabobank in Leek en vindt plaats op zondag 5 juni a.s., 1e Pinksterdag!

De Rodenburghal is wegens een interne ombouw tot meerdere fitnesszalen inmiddels niet meer beschikbaar voor het succesvolle feest waar de afgelopen jaren o.a. Jannes, Snollebollekes, René Karst, Ronnie Ruysdael, Henk Wijngaard en vele anderen te gast waren. Ook de komende editie treden weer een keur aan landelijke bekende en regionale artiesten op. Uiteraard staat ook de Koning Der Piraten, Jannes op zondag 5 juni op het podium in Leek. Tijdens het feest op deze 1e Pinksterdag is ook Radio NL aanwezig met DJ Stefan Leur en verder zullen o.a. Stef Ekkel, René Karst, Bert Solo, Melissa Smilda, Eltjo van Wijk en Hessel & Ineke een optreden verzorgen.

De voorverkoop is gestart! Bestellen kan vanaf heden op www.meezingfeestleek.nl. Kaarten zijn ook in Leek verkrijgbaar bij Primera, Capisce Trendy Mode, Fitclub Rodenburg en aan de kassa van het Evenemententerrein tijdens het Pinksterweekend.

Het Evenemententerrein is 5 juni open vanaf 14.00 uur, de eerste artiesten beginnen al om 14.30 uur en de eindtijd is ca. 19.30 uur. Aansluitend wordt op dezelfde locatie de “White” edition van het Flinke Pink Festival gehouden.

   
Back to top button