Auto slaat over de kop bij ongeval in woonwijk Zevenhuizen

Zevenhuizen – Op De Veenen in Zevenhuizen is zaterdagmorgen rond kwart voor vijf een auto over de kop geslagen.

De bestuurder van de auto verklaarde later aan omstanders dat ze dachten dat de bocht wel “vol gas” te nemen was. Nadat de auto een stoeprand, had geraakt, kwam de auto op de kop tot stilstand. Ook een boom en een lantaarnpaal werden geraakt. De twee inzittenden van de auto zijn onderzocht door ambulance personeel, maar vervoer naar een ziekenhuis was niet noodzakelijk. Een van de inzittenden liep alleen letsel aan zijn hand op.

Naast de auto werd ook een cilinder met lachgas aangetroffen. Of dit een oorzaak van de aanrijding was, kon de politie niet bevestigen. Ondanks het vroege tijdstip waren er aardig wat Zeumhuusters op de been, die wakker waren geworden door het ongeval.

Bergingsbedrijf Collewijn heeft de auto, die total loss raakte afgesleept.

Foto’s: Romke Notenbomer/112Marum.nl

Back to top button