60-jarig huwelijksjubileum

LEEK – Op 14 januari a.s. is het echtpaar Boonstra-Kuijper 60 jaar getrouwd. De heer Johannes Boonstra en mevrouw Johanna Wilhelmina Boonstra-Kuijper gaven elkaar het ja-woord op 14 januari 1954 te Den Helder. De heer Boonstra is geboren op 5 maart 1927 in Leek en mevrouw Boonstra is geboren op 17 maart 1928 in Purmerend.

De heer Boonstra heeft sinds zijn huwelijk tot de VUT leeftijd gewerkt als fabrieksarbeider bij Smid en Hollander te Hoogkerk. Mevrouw Boonstra heeft jaren thuis gewerkt als naaister. Van verstelwerk tot het maken van bruidskleding. Ze heeft zelfs uniforms genaaid voor de plaatselijke muziekvereniging.

Hun grote hobby is varen. Eerst met een zeilboot, tegenwoordig met een motorkruiser. Ze varen nog regelmatig naar het Leekstermeer.

Ze hebben een zoon en drie kleinkinderen. Sinds hun huwelijk hebben ze in Enumatil gewoond. Sinds 2010 wonen ze in Leek.

 

Het echtpaar woont aan Goldbergsingel 46, 9351 CP Leek.

 

Burgemeester Hoekstra feliciteert op 14 januari 2014 om 15.30 uur het echtpaar thuis.

Back to top button