KC Rodenburg vergeet te scoren tijdens de wedstrijd tegen Kinea

De Knipe/Leek – Zaterdag 12 juni stond de wedstrijd Kinea 1 – KC Rodenburg 1 op het programma.

Aan het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat de doelpunten duur waren. Halverwege de eerste helft stond het 3-3. In het restant van de eerste helft was het stuivertje wisselen waarbij het verschil nooit groter is geworden dan 2 punten. Rodenburg wist ondanks de vele gemiste kansen te rusten met een 6-7 voorsprong.

Na rust kwam Kinea scherp uit de kleedkamers en wist uiteindelijk een marge van 3 doelpunten op te bouwen. De HHZ-formatie moest veerkracht tonen om nog een keer aan te haken. Dit lukte, met nog twee minuten stond de stand van 12-12 op het scorebord.

Uiteindelijk zorgde een strafworp ervoor dat de overwinning naar Kinea ging. Woensdagavond 15 juni worden de wedstrijden tegen Oerterp/VKC ingehaald in Oerterp, beginnende om 19.00uur.